Αηδονάκια Play Town!

Απεριόριστο Παιχνίδι στον Νέο Παραμυθένιο Παιδότοπο,
στο Escape Center, στο Ίλιον !
Ήρθε στην Αθήνα ο πιο παραμυθένιος παιδότοπος που έγινε ποτέ, το "Αηδονάκια Play Town", που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! 
Εκτείνεται σε έναν στεγασμένο χώρο 1000 τ.μ. στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Escape Center  στο Ίλιον και έχει όλα όσα λατρεύουν τα παιδιά!

Η ονειρεμένη παιδική πόλη έχει παιχνίδια για all day διασκέδαση, για παιδιά ηλικίας 2 εώς 10 ετών.  
Διαθέτει έναν τεράστιο παιδότοπο, swimming pool balls, αναρρίχηση  spider και τα Blue Blocks από την Imagination Playground, για απίστευτες δημιουργίες! 

Τα Blue Blocks, έρχονται από την Αμερική και είναι αυτόνομα κομμάτια από ειδικό αφρώδες υλικό, που μπορούν να μετακινούνται, να συνδυάζονται και να μετασχηματίζονται με ποικίλους τρόπους. Τα Blue Blocks ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν τον δικό τους κόσμο χωρίς καθοδήγηση και με απόλυτη ασφάλεια.

Όση ώρα τα παιδιά θα παίζουν, οι γονείς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, την μπύρα ή το ποτό τους, δοκιμάζοντας αλμυρές και γλυκές βάφλες με υπέροχα συνοδευτικά, χυμούς, υγιεινά ροφήματα, παγωτά σε διάφορες γεύσεις, ζεστές και κρύες σοκολάτες και λαχταριστά milkshakes.

Το Αηδονακια Play Town διαθέτει καθιστικό 240 ατόμων, χώρους εκδηλώσεων και παιδικών party, και δωρεάν parking 500 θέσεων που προσφέρει το εμπορικό κέντρο.

Για την οργάνωση μαγευτικών εκδηλώσεων ζητήστε πληροφορίες ,είτε από  τον υπεύθυνο του καταστήματος κατά την επίσκεψη σας στον χώρο μας , είτε καλέστε μας στο 210–2313752.

Το κόστος συμμετοχής είναι 7€ ανά παιδί με δώρο έναν χυμό amita fun.