Βάπτιση

Όλα τα παιδάκια και οι μεγάλοι χωράνε στα Αηδονάκαι! Θεματικά πάρτυ, παιχνίδια και δραστηριότητες! Οργανώστε μόνοι σας το καλύτερο πάρτυ !.

Περισσότερα

Γενέθλια

Πάρτυ Γενεθλίων! Θεματικά πάρτυ, παιχνίδια και δραστηριότητες! Οργανώστε μόνοι σας το καλύτερο πάρτυ γενεθλίων!.

ΠερισσότεραΤα Αηδονάκια Μαρούσι


Τα Αηδονάκια είναι ένας υπέροχος πολυχώρος 5 στρεμμάτων προορισμένος για μοναδικές εκδηλώσεις. Τα 22 φαντασμαγορικά παιχνίδια, όπως Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, Carousel, Σκουλήκι Αλέξανδρος (Roller Coaster), Super Τραμπολίνο και πολλά ακόμα πρωτότυπα παιχνίδια, συνθέτουν το σκηνικό και δημιουργούν μία σούπερ ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Απολαύστε την μεγάλη ποικιλία γεύσεων επιλέγοντας μεταξύ ενός ημιστεγασμένου χώρου (80 ατόμων) και ενός υπαίθριου χώρου (40 ατόμων). Τα Αηδονάκια διαθέτουν ηχητικό σύστημα, ενώ αναλαμβάνουν το στολισμό, τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Αν σχεδιάζετε εκπλήξεις που προκαλούν χαμόγελα χαράς, τα Αηδονάκια έχουν τον τρόπο!

Για πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις καλέστε μας στο:

210 6198274
Αηδονάκια Play Town Escape Center


To Αηδονάκια Play Town είναι ο πιο παραμυθένιος παιδότοπος  στην Αθήνα και εκτείνεται σε έναν στεγασμένο χώρο 1000 τ.μ. στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Escape Center / Ster Cinemas στο Ίλιον. 

Η ονειρεμένη παιδική πόλη έχει παιχνίδια για all day διασκέδαση, για παιδιά κάθε ηλικίας,τεράστιο παιδότοπο, swimming pool balls, αναρρίχηση spider και τα μοναδικά στην Ελλάδα Blue Blocks από την Imagination Playground, για απίστευτες δημιουργίες!

Τα Blue Blocks, έρχονται από την Αμερική και είναι αυτόνομα κομμάτια από ειδικό αφρώδες υλικό, που μπορούν να μετακινούνται, να συνδυάζονται και να μετασχηματίζονται με ποικίλους τρόπους. Τα Blue Blocks ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν τον δικό τους κόσμο χωρίς καθοδήγηση και με απόλυτη ασφάλεια.

Όση ώρα τα παιδιά θα παίζουν, οι γονείς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, την μπύρα ή το ποτό τους, δοκιμάζοντας αλμυρές και γλυκές βάφλες με υπέροχα συνοδευτικά, χυμούς, υγιεινά ροφήματα, παγωτά σε διάφορες γεύσεις, ζεστές και κρύες σοκολάτες και λαχταριστά milkshakes.

Το" Αηδονάκια Play Town" διαθέτει καθιστικό 240 ατόμων, χώρους εκδηλώσεων και παιδικών party,θέατρο και δωρεάν parking 500 θέσεων εντός του εμπορικού κέντρου

Για πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις καλέστε μας στο:

210 2313752